Jačanje imuniteta
BICOM biorezonantnim tretmanima

Šta je imunitet?

Imunski sistem je odbrana tela od zaraznih mikroorganizama i štetnih uticaja. Sastavljen je od mreže ćelija, tkiva i organa koji rade zajedno kako bi zaštitili telo. Kroz niz koraka, koji se zove imunski odgovor, imunski sistem napada mikroorganizme i supstance koje napadaju sisteme u telu i uzrokuju bolest. On nas brani od svih bolesti – od obične prehlade, do težih, malignih obolenja.

Zašto se neko razboljeva često, a neko ne?

To pre svega zavisi od životnog stila, posebno od prehrambenih navika. Zatim, imunski sistem je kod svakoga drugačiji. S godinama postajemo otporniji na više klica, jer imunski sistem dolazi u kontakt sa sve više njih i razvija otpornost (antitela). Zbog toga tinejdžeri i odrasli imaju ređe prehlade od male dece, jer su njihova tela vremenom naučila da prepoznaju i odmah napadnu mnoge viruse koji uzrokuju prehlade.

Šta slabi naš imunitet?

Postoji veliki broj činioca iz okruženja koji negativno utiču na naš imunski sistem. Pre svega hrana prepuna aditiva, izloženost štetnim zračenjima kompjutera, mobilnih telefona i električnih aparata, opterećenje teškim metalima, smog, gomilanje toksina u telu, premalo fizičke aktivnosti i previše stresa. Naš imunski sistem može donekle da se odupre ovim negativnim uticajima, ali u jednom momentu više ne uspeva da se izbori i dolazi do poremećaja u radu sistema na više nivoa. Tada postajemo laka meta za infekcije, javljaju se alergije i druge bolesti.

Kako BioKvant tretmani jačaju imunitet?

Tako što testiranjem BICOM aparatom otkrijemo šta sve opterećuje Vaš imunski sistem i kroz test intolerancije odredimo koja Vas hrana slabi. Jačanje imuniteta se ogleda u otklanjanju tih opterećenja putem frekvenci. Kada oslobodimo organizam od pronađenih opterećenja koja su remetila rad imunskog sistema, on nastavlja nesmetano da radi i čuva nas od bolesti. Jačanje imuniteta BICOM biorezonantnim tretmanima je najbolji izbor jer se imunitet jača na više nivoa.

Mnogi naši klijenti su na ovaj način uspeli da prevaziđu česte infekcije, reinfekcije i da zaustave progresiju bolesti. Oslobađanje imunskog sistema od svih opterećenja i kada nemate nikakve tegobe je najbolji vid prevencije bolesti!

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button