Bahove kapi
energija cvetnih esencija

Koje Bahove kapi Vam trebaju?

Bolest nije okrutnost niti kazna, nego samo korektor, instrument kojim se služi naša duša da bi nas uputila u naše greške, da bi nas sprečila da još više grešimo i izvela nas na put istine i svetlosti, sa kojeg nikada nije trebalo da skrenemo - dr Edward Bach

Dr Edvard Bah je bio britanski lekar, koji je posle dugogodišnje prakse počeo da gleda na bolest kao krajnji produkt, fizičku manifestaciju nesreće, straha i brige. Iz tog razloga se okrenuo traženju rešenja u prirodi i lekovitom cveću. Otkrio je 38 biljaka čiji cvetovi imaju energetsku snagu koja može pozitivno da utiče na negativna psihička i emocionalma stanja. One su s godinama postale čuvene pod nazivom “38 cvetnih esencija dr Baha”

Kako funkcionišu Bahove kapi?

Bahove kapi su siguran i prirodan način lečenja. One postepeno vraćaju ravnotežu između uma i tela, neutrališući negativna osećanja kao što su strah, briga, mržnja, neodlučnost, nisko samopouzdanje i druge emocije koje remete tu ravnotežu. Svaka, od 38 esencija se odnosi na neku emociju ili stanje.

Kako naći Vašu idealnu kombinaciju kapi?

Kao što je moguće definisati frekvencijski obrazac svake ćelije, mikroorganizma i supstance, tako je moguće izolovati frekvencijski obrazac i 38 Bahovih esencija. U BioKvant centru pomoću BICOM aparata, upoređivanjem Bahovih esencija sa Vašim biopoljem, vrlo precizno možemo da odredimo koje od 38 esencija su Vama potrebne.

Prednost ovakvog vida određivanja je odsustvo subjektivnosti u odabiru esencije, ušteda vremena i novca, jer za samo 5 min možemo da odredimo idealnu kombinaciju esencija za Vas.

Osim testiranja koje Vam esencije trebaju, frekvence Bahovih esencija koristimo u BioKvant tretmanima. Frekvence Bahovih esencija putem elektrode šaljemo u Vaše telo i time postižemo isti učinak kao kada se uzimaju kapi. Ovim tretmanima smo pomogli brojnim klijentima da ponovo uspostave emocionalnu harmoniju.

Ukoliko želite kapi možete da poručite u homeopatskoj apoteci prema kombinaciji koju je testiranje pokazalo i da ih pijete određeno vreme. Najviše sedam esencija može da se kombinuje u jednom pripravku .

Bahove kapi imaju blag alkoholni ukus. Postoje Bahove kapi koje ne sadrže alkohol. Mogu ih koristiti trudnice, deca, životinje, biljke. Uobičajeno je da se piju ukapavanjem direktno u usta ili u neki napitak (voda, čaj..), 4 puta po 4 kapi, ali mogu i da se utrljaju na određene tačke na telu. Ne postoji mogućnost da se predozirate ovim kapima.

Više o značenju Bahovih kapi možete saznati na našem blogu, a apotekar u homeopatskoj apoteci će Vam dati preporuku kako tačno da ih koristite.

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
11:00 - 21:00h

Utorak
08:00 - 18:00h

Petkom, subotom, nedeljom i praznicima ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button