Bahove kapi
energija cvetnih esencija

Koje Bahove kapi Vam trebaju?

Bolest nije okrutnost niti kazna, nego samo korektor, instrument kojim se služi naša duša da bi nas uputila u naše greške, da bi nas sprečila da još više grešimo i izvela nas na put istine i svetlosti, sa kojeg nikada nije trebalo da skrenemo - dr Edward Bach

Dr Edvard Bah je bio britanski lekar, koji je posle dugogodišnje prakse počeo da gleda na bolest kao krajnji produkt, fizičku manifestaciju nesreće, straha i brige. Iz tog razloga se okrenuo traženju rešenja u prirodi i lekovitom cveću. Otkrio je 38 biljaka čiji cvetovi imaju energetsku snagu koja može pozitivno da utiče na negativna psihička i emocionalma stanja. One su s godinama postale čuvene pod nazivom “38 cvetnih esencija dr Baha”

Kako funkcionišu Bahove kapi?

Bahove kapi su siguran i prirodan način lečenja. One postepeno vraćaju ravnotežu između uma i tela, neutrališući negativna osećanja kao što su strah, briga, mržnja, neodlučnost, nisko samopouzdanje i druge emocije koje remete tu ravnotežu. Svaka , od 38 esencija se odnosi na neku emociju ili stanje.

Kakva je veza između Bahovih kapi i biorezonance?

Kao što je moguće definisati frekvencijski obrazac svake ćelije, mikroorganizma i supstance, tako je moguće izolovati frekvencijski obrazac i 38 Bahovih esencija. U BioKvant centru pomoću BICOM aparata, upoređivanjem Bahovih esencija sa Vašim biopoljem, vrlo precizno možemo da odredimo koje od 38 esencija su Vama potrebne.

Prednost ovakvog vida određivanja je odsustvo subjektivnosti u odabiru esencije , ušteda vremena i novca, jer za samo 5 min možemo da odredimo idealnu kombinaciju esencija za Vas.

Osim testiranja koje Vam esencije trebaju, frekvence Bahovih esncija koristimo u BioKvant tretmanima. Frekvence Bahovih esencija putem elektrode šaljemo u Vaše telo i time postižemo isti učinak kao kada se uzimaju kapi.. Ovim tretmanima smo pomogli brojnim klijentima da ponovo uspostave emocionalnu harmoniju.

Ukoliko želite , možete da poručite u homeopatskoj apoteci da Vam se naprave Bahove kapi prema kombinaciji koju je testiranje pokazalo i da ih pijete određeno vreme. Najviše sedam esencija može da se kombinuje u jednom pripravku .

Bahove kapi imaju blag alkoholni ukus. Postoje Bahove kapi koje ne sadrže alkohol. Mogu ih koristiti trudnice, deca, životinje , biljke. Uobičajeno je da se piju ukapavanjem direktno u usta ili u neki napitak ( voda, čaj..), 4 puta po 4 kapi, ali mogu i da se utrljaju na određene tačke na telu. Ne postoji mogućnost da se predozirate ovim kapima.

Više o značenju Bahovih kapi možete saznati na našem blogu, a apotekar u homeopatskoj apoteci će Vam dati preporuku kako tačno da ih koristite.

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

Pročitajte više

VAUČER

VRH