Biokvant

Mesto dobrih vibracija

VIŠE O BIOKVANTU

BioKvant centar se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Bavimo se biorezonantnim tretmanima koji sadrže protokole koji se odnose na detoksikaciju, smanjenje stresa, prehrambene i wellness konsultacije. Sve usluge koje pružamo temelje se na višegodišnjem iskustvu u radu sa BICOM aparatom i najnovijim dostignućima u biorezonanci.

Nudimo stručnost, pažnju i brigu o svakom klijentu. Motivisani smo pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo.

Iza nas je veliki broj klijenta iz celog regiona i inostranstva koji su zahvaljujući BioKvant tretmanima uspeli da povrate psiho-fizički balans, oslobode se mnogih tegoba, kilograma, stresa...Njihova preporuka je naša najjača reklama.

Učiniti da se ljudi ponovo osete dobro, naučiti ih na koje načine mogu da ostanu zdravi i gledajući ih kako odlaze iz našeg centra nasmejani, relaksirani i puni energije, je naša najveća satisfakcija.

Marijana Jovikić – osnivač

Zvanje sertifikovanog BICOM praktičara je stekla pod okriljem nemačkog instituta REGUMED. Usavršavala se u najpoznatijim centrima za biorezonancu u Evropi i sticala znanja od najiskusnijih BICOM praktičara širom sveta.

Iza nje je višegodišnje iskustvo u primeni BICOM biorezonantnih tretmana. Kao redovan posetilac kongresa i seminara širom sveta, kontinuirano nadograđuje svoje znanje i u svom radu primenjuje najnovija dostignuća iz oblasti biorezonance i drugih energetskih tehnika.

BioKvant je tu za Vas

Višegodišnje iskustvo

Efikasni tretmani

Zadovoljni klijenati

Profesionalnost

BioKvant centar se u svom poslovanju
vodi sledećim principima:

Informisanje

Širenje svesti o tome šta sve i na koji način remeti nesmetan rad našeg organizma i važnosti oslobađanja organizma od nagomilanih toksina i stresa

Saradnja

Sa našim klijentima uspostavljamo profesionalan, ali i prijateljski odnos, pružajući im maksimalnu podršku u izmeni režima ishrane i životnih navika

Iskrenost pre svega

Svima nedvosmisleno dajemo do znanja šta mogu da očekuju od tretmana i koji je očekivani krajnji rezultat

Poštovanje Vašeg vremena i novca

Svi termini se zakazuju kako bi se izbeglo čekanje. Sa svima pravimo individualan plan, u skladu sa potrebama i mogućnostima.

Kvalitetna usluga

Osim stručne i profesionalne usluge, omogućili smo Vam potpuni komfor i privatnost u modernom ambijentu i prijatnoj atmosferi.

Kontinuirana edukacija

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, neprestano radimo kako na profesionalnom, tako i na ličnom usavršavanju i u korak pratimo najnovija dostignuća iz oblasti kojima se bavimo. Učesnici smo i posetioci brojnih seminara i kongresa širom Evrope.

VAUČER

VRH