Biokvant

Upoznajte tim koji brine o Vama

VIŠE O BIOKVANTU

BioKvant centar se nalazi u Beogradu, na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Bavimo se biorezonantnim tretmanima koji sadrže protokole koji se odnose na detoksikaciju, smanjenje stresa, biofeedback, prehrambene i wellness konsultacije. Sve usluge koje pružamo temelje se na desetogodišnjem iskustvu u radu sa BICOM aparatom i najnovijim dostignućima u biorezonanci.

Mi smo tim koji nudi stručnost , pažnju i brigu o svakom klijentu. Motivisani smo pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo.

Iza nas je veliki broj klijenta iz celog regiona i inostranstva koji su zahvaljujući BioKvant tretmanima uspeli da povrate psiho-fiziki balans, oslobode se mnogih tegoba, kilograma, stresa...Njihova preporuka je naša najjača reklama.

Učiniti da se ljudi ponovo osete dobro, naučiti ih na koje načine mogu da ostanu zdravi i gledajući ih kako odlaze iz našeg centra nasmejani, relaksirani i puni energije, je naša najveća satisfakcija.

Marijana Jovikić – osnivač
Sertifikovani BICOM praktičar

Zvanje sertifikovanog BICOM praktičara je stekla pod okriljem nemačkog instituta REGUMED. Usavršavala se u najpoznatijim centrima za biorezonancu u Evropi i sticala znanja od najiskusnijih lekara i BICOM praktičara.

Iza nje je više od deset godina iskustva u primeni BICOM biorezonantnih tretmana. Kao redovan posetilac kongresa i seminara širom sveta, kontinuirano nadograđuje svoje znanje i u svom radu primenjuje najnovija dostignuća iz oblasti biorezonance.

Autor je i organizator edukativnih radionica o biorezonaci i očuvanju zdravlja.

Spec.dr.med, Slavica Bošković
Sertifikovani BICOM praktičar

Zvanje sertifikovanog BICOM praktičara je stekla pod okriljem nemačkog instituta REGUMED. Iza nje je deset godina iskustva u biorezonantnim tretmanima. Kontinuirana edukacija i posvećenost svakom klijentu ponaosob, su njeni osnovni principi u poslu.

Redovan je posetilac i učesnik domaćih i međunarodnih seminara i kongresa iz oblasti biorezonance..

Biokvant u brojkama

0

Godina poslovanja

15467

Tretmana

2156

Zadovoljnih klijenata

0

Zaposlenih

BioKvant centar se u svom poslovanju
vodi sledećim principima:

Informisanje klijenata

Širenje svesti o tome šta sve i na koji način remeti nesmetan rad našeg organizma i važnosti oslobađanja organizma od nagomilanih toksina i stresa

Saradnja sa klijentom

Sa našim klijentima uspostavljamo profesionalan,ali i prijateljski odnos, pružajući im maksimalnu podršku u izmeni režima ishrane i životnih navika

Iskrenost pre svega

Klijentima nedvosmisleno dajemo do znanja šta mogu da očekuju od tretmana i koji je očekivani krajnji rezultat

Poštovanja klijentovog vremena i novca

Svi termini se zakazuju, kako bi se izbeglo čekanje. Sa svakim klijentom pravimo individualan plan, u skladu sa njegovim mogućnostima i potrebama

Kvalitetna usluga

Nudimo visokokvalitetnu uslugu u čistom, modernom i prijatnom ambijentu. Uvek ćete biti dočekani sa osmehom i tretirani sa poštovanjem od momenta kada uđete na naša vrata.

Kontinuirana edukacija

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge , neprestano radimo na profersionalnom usavršavanju i u korak pratimo najnovija dostignuća u biorezonanci. Učesnici smo i posetioci brojnih seminara i kongresa širom Evrope.

VAUČER

VRH