Šta Vaša aura
govori o Vama?

Snimanje aure i čakri

Pored podrške koje pružamo vašem fizičkom telu, želimo da vam pomognemo da sebe sagledate i kao energetsko biće. Zato vam nudimo snimanje vaše aure i vaših čakri u real time-u najsavremenijim alatima , nastalim spajanjem drevnih znanja i multimedijalne tehnologije. Dobićete informacije o vašem mentalnom, fizičkom i emocionalnom životu iz drugog ugla.

Šta je aura?

Tokom poslednjih nekoliko vekova, držali smo se uverenja da smo fizičko telo koje živi u fizičkom univerzumu. Ova stara, mehanička paradigma nije nužno pogrešna, samo je ograničena u svojoj percepciji. Istina je da imamo fizičko telo koje je napravljeno od atoma, ćelija i organa i to telo vođeno biohemijskim procesima je vezano za vreme i prostor. Kvantna fizika je dokazala da je materija energija, što znači da nismo samo fizička, već smo i energetska bića i da živimo istovremeno u ta dva sveta koja su međusobno povezana. Naše kvantno, energetsko biće se sastoji od naših misli, emocija, osećanja, uverenja, sećanja, itd. i nije vezano za prostor i vreme. Ovo interaktivno energetsko telo zove se AURA i doseže izvan ograničenja našeg fizičkog tela.

Naše aure se razlikuju po boji, jačini i izgledu. Boje aure se kreću u spektru duginih boja. Dominantna (centralna) boja u našoj auri se povezuje sa određenim osobinama, obrascima ponašanja, misli/telo reakcijama, sistemom verovanja, emocionalnim i mentalnim stanjem svesti.

Mi kao ljudska bića uglavnom živimo jednu ili dve boje aure u bilo kom vremenskom periodu ili životnom ciklusu. Ta boja jasno pokazuje kako mi doživljavamo život. Govori nam o našim reakcijama, ambicijama, motivaciji i unutrašnjoj percepciji. Nijedna boja ličnosti (centralna boja aure) nije bolja od druge, nema loše ili dobre boje ličnosti. Razumevajući boju svoje aure, možemo da reprogramiramo svoj um, telo i duh u cilju poboljšanja kvaliteta života i življenja u svom punom kapacitetu.

Snimanje aure pružiće vam sledeće informacije:

 • BOJE AURE – centralna boja i ostale boje u vašem polju. 
 • UM/TELO ODNOS – na koji način izražavate sebe, kako procesuirate emocije, na koji način možete da transformišete osećanja u kreativnost, kako možete da proširite svoje mentalne sposobnosti zarad boljeg napretka, koje sportske aktivnosti su dobre za vas, koja su vaša uverenja, šta za vas predstavlja duhovnost, šta je vaša misija, vizija i životna svrha u životu, šta vas najbolje motiviše, šta kad smo van balansa?
 • DRUŠTVENI ŽIVOT – koja društvena pozicija je za vas najkomfornija, kakva je vaša interakcija sa zajednicom, kako komunicirate sa sobom i drugima
 • VEZE I INTIMNI ŽIVOT – koja vrsta veze je dobra za vas, sa kim ste kompatibilni, kakvu vrstu partnera privlačite, kako doživljavate intimnost
 • KARIJERA I FINANSIJE – koji posao je prikladan za vas, šta za vas znači karijera, koji je vaš stil rukovođenja i kako komunicirate sa drugima u radnom okruženju, kakav odnos imate prema novcu, kako reagujete kada ste suočeni sa problemom i koji je najbolji način da ih rešavate
 • ZDRAVLJE I RAST – kako da “punite svoje baterije”, koje alate možete da koristite da dosegnete blagostanje, harmoniju, pun životni potencijal i kako da postignete um/telo balans i duhovni razvoj.
 Dobićete i:
 • Stanje čakri
 • Jačinu polja aure
 • Nivo stresa
 • Odnos um/telo/duh
 • Nivo energije
 • Odnos yina/yanga
Snimanje aure i čakri će zauvek promeniti način na koji vidite sebe.
Zakažite svoj termin!

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
11:00 - 21:00h

Utorak
08:00 - 18:00h

Petkom, subotom, nedeljom i praznicima ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button