Život na frekvenciji zdravlja

BICOM Optima Plus – broj 1 u biorezonanci

Prvi BICOM (bio-communication) biorezonantni aparat je nastao 1987. godine na Institutu REGUMED iz Minhena. Aparat je razvijen za medicinske i wellness svrhe. Koristi se za testiranje i za tretmane. Preko trideset godina iskustva i uz pomoć vodećih BICOM praktičara iz celog sveta, Institut REGUMED je razvio najnapredniji biorezonantni sistem dostupan danas - BICOM Optima Plus. U želji da svojim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu, BioKvant centar je 2016. godine prvi u Srbiji uveo ovaj aparat u svoje poslovanje.

BICOM aparat koristi više od 10 000 terapeuta u više od 90 zemalja. Pozitivan učinak BICOM tretmana na uspostavljanje psiho-fizičkog balansa potvrđen je na milionima ljudi širom sveta.

BICOM biorezonantni tretmani su:
- Potpuno bezbedni i bez kontraindikacija
- Bezbolni, prijatni i komforni
- Ne postoji starosna granica za primenu
- Od svakog tretmana imate benefite

Kada dođete kod nas….

Nakon upoznavanja, razgovaramo o Vašem stilu života, prehrambenim navikama i svemu ostalom što je važno za Vas. Zatim radimo testiranje aparatom (45-60min) koje će nam pokazati šta sve opterećuje Vaš organizam, sa kojim namirnicama niste kompatibilni, koliki je nivo stresa..itd. Na osnovu rezultata testa dobićete preporuku vezano za izmene u stilu života i ukoliko želite, pravimo plan za dolaske na tretmane.

Benefiti BICOM tretmana

Benefiti  BioKvant  tretmana su višestruki. Već nakon prvog tretmana je prisutan subjektivan osećaj relaksiranosti, a nakon odrađenog ciklusa tretmana detoksikacije dolazi do značajnijih promena kao što su bolje raspoloženje, bolji san, gubitak viška kilograma i spontano povlačenje određenih tegoba.

*Tretmane detoksikacije ne radimo trudnicama i dojiljama

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
11:00 - 21:00h

Utorak:
08:00 - 18:00h

Petkom, subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button