BICOM Optima Plus
broj 1 u biorezonanci

Prvi BICOM (bio-communication) biorezonantni aparat je nastao 1987. godine na Institutu REGUMED iz Minhena. Aparat je razvijen za medicinske i wellness svrhe. Koristi se za testiranje i za tretmane. Preko trideset godina iskustva i uz pomoć vodećih BICOM praktičara širom sveta, Institut Regumed je razvio najnapredniji biorezonantni sistem dostupan danas. BioKvant centar poseduje najnoviji model BICOM aparata – BICOM Optima Plus.

Kako funcioniše BICOM aparat?

Naučno je dokazano da svaka ćelija, mikroorganizam i sve supstance emituju određen elektromagnetni talas, sa svojim individualnim karakteristikama (frekvenkcijski obrazac). Takođe, dokazano je da ćelije između sebe komuniciraju i uz pomoć frekvenci razmenjuju informacije. U zdravom telu ova razmena informacija funkcioniše nesmetano. Ako ometajući faktori (toksini, zračenja, mikroorganizmi, hrana, metali... ) deluju na telo, njihove frekvence mogu da spreče međućelijsku komunikaciju ćelija. Kada je komunikacija između ćelija otežana, tada i njihov rad biva sprečen, što se pre ili kasnije manifestuje tegobama, smanjenjem radne sposobnosti, hroničnim umorom, a kasnije dovodi i do organskih promena i bolesti.

BICOM aparat može da prapozna te ometajuće faktore i da ih otkloni.

Kada dođete kod nas….

Nakon upoznavanja, razgovaramo o Vašem stilu života, prehrambenim navikama i svemu ostalom što je važno za Vas. Zatim radimo testiranje aparatom (45-60min) koje će nam pokazati šta sve opterećuje Vaš organizam, sa kojim namirnicama niste kompatibilni, koliki je nivo stresa..itd. Na osnovu rezultata testa dobićete preporuku vezano za izmene u stilu života i ukoliko želite, pravimo plan za dolaske na tretmane.

Benefiti BICOM tretmana

Benefiti  BioKvant  tretmana su višestruki. Već nakon prvog tretmana je prisutan subjektivan osećaj relaksiranosti, a nakon odrađenog ciklusa tretmana detoksikacije dolazi do značajnijih promena kao što su bolje raspoloženje, bolji san, gubitak viška kilograma i spontano povlačenje određenih tegoba.

*Tretmane detoksikacije ne radimo trudnicama i dojiljama

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH