BICOM Optima Plus
broj 1 u biorezonanci

Prvi BICOM (bio-communication) biorezonantni aparat je nastao 1987. godine na Institutu REGUMED iz Minhena. Aparat je razvijen za medicinske i wellness svrhe. Koristi se za testiranje i za tretmane. Preko trideset godina iskustva i uz pomoć vodećih BICOM praktičara širom sveta, Institut Regumed je razvio najnapredniji biorezonantni sistem dostupan danas. BioKvant centar poseduje najnoviji model BICOM aparata – BICOM Optima Plus. Po tome smo prvi u Srbiji i trenutno jedini u Beogradu.

Kako funcioniše BICOM aparat?

Naučno je dokazano da svaka ćelija, mikroorganizam i sve supstance emituju određen elektromagnetni talas, sa svojim individualnim karakteristikama (frekvenkcijski obrazac). Takođe, dokazano je da ćelije između sebe komuniciraju i uz pomoć frekvenci razmenjuju informacije. U zdravom telu ova razmena informacija funkcioniše nesmetano. Ako ometajući faktori (toksini, zračenja, mikroorganizmi, hrana, metali... ) deluju na telo, njihove frekvence mogu da spreče međućelijsku komunikaciju ćelija. Kada je komunikacija između ćelija otežana, tada i njihov rad biva sprečen, što se pre ili kasnije manifestuje tegobama, smanjenjem radne sposobnosti, hroničnim umorom, a kasnije dovodi i do organskih promena i bolesti.

BICOM aparat može kroz testiranje da prepozna te ometajuće frekvence (opterećenja) i da li postoji problem u međućelijskoj komunikaciji. BICOM aparat u tretmanu koristi frekvencijske obrasce uzete iz tela ili supstance koja opterećuje organizam i razdvaja ih u harmonične i disharmonične. Zdravi talasi mogu biti pojačani i poslati nazad u telo da ga ojačaju, dok se nezdravi talasi invertuju pre nego se pošalju u telo da bi poništili svoje negativne efekte na telo.

Testiranje BICOM aparatom

Za testiranje nisu potrebne nikakve pripreme. Traje između 60-120 min. Tokom testiranja sedite u fotelji, ne skidate odeću i obuću. Rezultate testiranja dobijate odmah.

Tretmani BICOM aparatom

Na osnovu rezultat testiranja za svakog klijenta se pravi individualan plan tretmana i dogovaraju se prateće mere i postupci. Broj tretmana je individualan. Tretmani traju od 30-60 min. Tokom tretmana se na telo postavljaju određene elektrode. Potpuno su komforni i bezbolni. Za vreme tretmana možete da odmarate, čitate, razgovarate sa BICOM praktičarem o svemu što Vas zanima. U svakom momentu možete ustati. Ne preporučuje se upotreba mobilnog telefona. Deca za vreme tretmana mogu da crtaju, čitaju, igraju se. U BioKvant centru ne radimo BICOM biorezonantne tretmane trudnicama i osobama sa pejsmejkerom.

Benefiti BICOM tretmana

Kada se odradi određen broj tretmana i otklone sva opterećenja, toksini i blokade, organizam se vraća u ravnotežu (homeostazu), ponovo se aktviraju samoozdravljujuće snage, imunitet je jači. Imajući to u vidu, svako ima benefit od ove vrste tretmana, i zdrave i bolesne osobe. Veliki učinak se postiže kod osoba koji imaju alergiju, astmu, anksioznost, artritis, kancer, Kronovu bolest, fibromijalgiju, dijabetes, autoimune bolesti, visok holesterol, ulcerozni kolitis, hronični umor, probleme sa želucem, ekcem, hiperaktivnost, glavobolje, nesanica, gojaznost, česte virusne i bakterijske infekcije, kandidijazu, opštu slabost, probleme sa krvnim pritiskom, probleme sa štitnom žlezdom, probleme kod začeća, psihomotorne poremećaje kod dece, itd...

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

VAUČER

VRH