Dobro došli u svet nepušača!

Odvikavanje od pušenja uz pomoć Biokvant tretmana

Odlučili ste da prestanete sa pušenjem. Veoma se radujemo toj odluci jer će to koristiti Vašem zdravlju, Vašem izgledu, Vašoj okolini i naravno Vašim finansijama. Ali, odvikavanje od ove vrste zavisnosti nije lako i treba Vam podrška. BioKvant centar je tu da Vam pomogne da postanete nepušač, što je lakše i brže moguće, bez prevelikog napora i stresa. Vaše je da istinski želite da prestanete da pušite. Koristimo BICOM biorezonantnu metodu, inovativan pristup koji ima za cilj da eliminiše Vašu žudnju za cigaretama i da smanji fizičku zavisnost.

Na koji način BICOM biorezonantna metoda funkcioniše?

BICOM OPTIMA biorezonantni aparat može da prepozna i izoluje elektromagnetni frekvencijski obrazac Vašeg opuška. Aparat tu frekvencu invertuje i vraća je u Vaš organizam, putem posebne elektrode. Na taj način se poništava fizička zavisnost od nikotina i kompulsivna žudnja za cigaretom. U svakom pojedinačnom tretmanu odvikavanja od pušenja, detoksikuju se pluća i podstiče se izbacivanje nikotina iz organizma.

Kako izgleda tretman odvikavanja od pušenja?

Pred početak tretmana, popušićete Vašu poslednju cigaretu do pola. Ta napola popušena cigareta i pepeo nam služi kao uzorak za tretman. Tretman je neinvazivan, bezbedan, komforan i traje 45 min. Sedite u fotelji i preko posebnih elektroda primate frekvence.

Koliko tretmana je potrebno?

Praksa i iskustvo su pokazali da je najbolje da se rade tri vezana tretmana. Za klijente koji smatraju da im je to nedovoljno, mogu se odraditi dodatni tretman prema individualnim potrebama.

Kakvi se rezultati postižu ovom vrstom tretmana ?

Naše višegodišnje iskustvo je pokazalo uspeh od 80%. Taj procenat je neuobičajeno velik za tretmane zavisnosti. U preostalih 20% koji nisu prestali sa pušenjem ni posle biorezonantnih tretmana su osobe koje nisu imala žudnju za cigaretom, ali su posezali za njom u situacijama u kojima su ranije osećali jaku potrebu za cigaretom.

Povratna informacija naših klijenata pokazuje da u većini slučajeva žudnja za cigaretom nestaje u prvih nekoliko sati nakon tretmana biorezonancom. Zbog toga ih uvek podstičemo da ne izbegavaju okruženja gde se puši, da bi se navikli bez cigarete u svim situacijama. Za uspeh odvikavanja je ključna Vaša jasna i snažna želja da želite da ostavite cigarete, a svaki tretman pojedinačno, briše Vašu fizičku zavisnost od nikotina.

Ali, ne postoji jednostavan način odvikavanja od pušenja bez ulaganja ličnog napora. Ako istinski želite da ostavite cigarete zauvek, morate da budete spremni da se oslobodite starih navika, kao što je npr. jutarnja cigareta, kafa –cigareta, ili petominutna cigaret pauza na poslu.

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
11:00 - 21:00h

Utorak
08:00 - 18:00h

Petkom, subotom, nedeljom i praznicima ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button