Budite najzdravija verzija sebe
uz BioKvant tretmane

BioKvant tretmani

Svest ljudi o zdravlju se povećala poslednjih godina, posebno tokom pandemije Covid 19 virusa. Sve je manje onih koji su spremni da olako popiju tabletu kad im je loše i sve je više onih koji shvataju značaj prevencije bolesti.

Upravo je prevencija bolesti i poboljšanje kvaliteta života ono čemu težimo kroz primenu BioKvant tretmana.

Iza nas je veliki broj klijenta iz celog regiona i inostranstva koji su zahvaljujući BioKvant tretmanima uspeli da povrate psiho-fizički balans, oslobode se mnogih tegoba, kilograma, stresa. Njihova preporuka je naša najbolja reklama.

Test intolerancije na hranu

Neka hrana bude vaš lek, a ne otrov. Naš test intolerancije obuhvata više od 170 namirnica, aditive hrane, histamin i salicilate.

Biokvant detoks tretmani

Jedan od najsavremenijih, najefikasnijih, najbržih i najkomfornijih načina da detoksikujete organizam od štetnih supstanci i zračenja.

Redukcija stresa

Znajući koliki je uticaj stresa na zdravlje, kreirali smo anti-stres tretmane koji daju vidljive rezultate odmah.

Negativne emocije i strahovi

Da li ste "žrtva" nagomilanih negativnih emocija? Saznajte koje negativne emocije su kod vas prenaglašene i prave vam dodatni stres.

Jačanje imuniteta

Svi BioKvant tretmani podrazumevaju programe za jačanje odbrambenih snaga organizma i uspostavljanju balansa.

Odvikavanje od pušenja

Ako ste odlučili da ostavite cigarete i treba vam podrška da prevaziđete nikotinsku krizu i zavisnost, primenom BICOM frekvenci možemo vam pomoći da što lakše prevaziđete period odvikavanja.

Snimanje aure i čakri

Pored podrške vašem fizičkom telu, želimo da vam pomognemo da sebe sagledate i kao energetsko biće. Zato vam nudimo snimanje vaše aure i čakri u real time-u.

Balansiranje kortizola

Pomažemo klijentima da nefarmakološkim lečenjem, tj. promenom životnog stila, pravilnom ishranom i redovnom detoksikacijom dovedu svoj organizam u balans (homeostaza).

Preuzmite odgovornost za svoje zdravlje ne zbog straha od bolesti, već iz ljubavi prema sebi i životu!

Zakažite testiranje

Kontaktirajte nas u elektronskoj formi

VAUČER

VRH Call Now Button