Bez ikakvih neželjenih efekata,
na potpuno bezbedan način

BICOM biorezonanca je najsavremenija, najefikasnija i najkomfornija metoda za čišćenje organizma od štetnih supstanci i zračenja. Bez ikakvih neželjenih efekata, na potpuno bezbedan način i u kratkom roku, oslobodićete organizam od svih prisutnih opterećenja.

Frekvencijskim delovanjem na toksine, teške metale, pesticide, hemikalije, mikroorganizme, negativna zračenja i ostale štetne stvari iz okruženja, podstičemo organizam na njihovo izbacivanje, bilo da je u pitanju ćelijsko ili vanćelijsko opterećenje i „otvaramo“ organe za izlučivanje kako bi nesmetano funkcionisali.

Ako nam je organizam opterećen toksinima, hemijskim supstancama, teškim metalima, negativnim zračenjima itd., naš imunski sistem slabi i ne uspeva da nas odbrani od mikroorganizama i ostalih negativnih uticaja, što za posledicu ima pojavu tegoba, od onih kratkotrajnih, do ozbiljnih bolesti, kao što je kancer. Kada očistimo naše telo od svih štetnih faktora, jačamo odbrambene snage i podižemo imunitet na viši nivo. Time obezbeđujemo dobro zdravlje, a kod obolelih osoba dolazi do povlačenja mnogih tegoba.

Toksini

Hemijske supstance

Teški metali

Negativna zračenja

Odakle mi toksini? – najčešće pitanje klijenta

Procenjuje se da svaki četvrti čovek pati od nekog stepena trovanja teškim metalima kojima je kontaminirana hrana, vazduh i voda. Nanočestice teških metala se koriste u svim granama industrije i mogu se naći u kozmetičkim proizvodima, tekstilu, posuđu, ambalažama, lekovima, itd...

Sintetičke poljoprivredne hemikalije, od kojih su mnoge poznate kao izazivači zdravstvenih problema se takođe nalaze u hrani, vazduhu i vodi. Žitarice kojima se hrane domaće životinje su prskane pesticidima i insekticidima. Te toksične supstance se zadržavaju u masnom tkivu životinja. Pored toga, domaćim životinjama se često daju sintetički hormoni, antibiotici i druge hemikalije. Kada ljudi jedu mesne proizvode, izloženi su širokom spektru hemikalija, aditiva i hormona iz celog lanca ishrane. Isti je slučaj sa voćem i povrćem. Ostali izvori toksina su smog, elektrosmog,  električi uređaji, kompjuteri, mobilni telefoni, geopatogena zračenja, aviozračenja, radioaktivnost…

Takođe, negativne emocije se smatraju jednim od većih izvora toksina.

Kome se preporučuju BioKvant detoks tretmani?

Detoks je potreban svima, i zdravim i bolesnim osobama.

Tretmani se pre svega koriste kao blagotvorna preventiva u cilju očuvanja opšteg zdravstvenog stanja, vitalnosti i blagostanja.

BioKvant detoks tretmani se preporučuju i osobama koje već boluju od neke hronične bolesti i stanja kao što su: alergije, astma, anksioznost, artritis, fibromijalgija, dijabetes, autoimune bolesti, visok holesterol, hronični umor, problemi sa želucem, ekcem, glavobolje, nesanica, gojaznost, česte virusne i bakterijske infekcije, kandidijaza, problemi sa krvnim pritiskom, problemi sa štitnom žlezdom, problemi kod začeća..itd., u cilju podrške oganizmu u borbi sa postojećim disbalansima.

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH