Detoksikacija – imperativ dobrog zdravlja

Čišćenje organizma – detoks

Naš organizam svakodnevno dolazi u kontakt sa mnogobrojnim toksinima, čak i sam proizvodi određene toksine. Iako naši organi za izlučivanje imaju sposobnost da ih metabolišu, usled sve veće izloženosti istim, dolazi do njihovog zadržavanja u organizmu. Ako nam je organizam opterećen toksinima (hemijske supstance, teški metali, negativna zračenja, smog itd.), naš imunski sistem slabi i ne uspeva da nas odbrani od patogenih mikroorganizama i ostalih negativnih uticaja, što za posledicu ima pojavu tegoba, od onih kratkotrajnih, do ozbiljnih bolesti, kao što je kancer.

Šta je detoksikacija organizma?

Detoksikacija je proces odstranjivanja toksina (otrova) iz tela. Taj proces je kompleksan i odvija se na više nivoa. Detoksikaciju organizma ne treba poistovećivati sa mršavljenjem, jer to nije njen primarni cilj. Kratkotrajne šok dijete mogu da dovedu do smanjenja telesne težine zbog gubitka mišićne mase, mogu da vam umanje nadimanje zbog izbacivanja hrane koju inače konzumirate, a ne tolerišete, ali se nikako ne mogu zvati detoksikacijom. Kada osetimo da je potrebno da pomognemo svom organizmu, veoma je važno izabrati vid detoksikacije koji je bezbedan (nema kontraindikacija), koji ne dovodi do deficita minerala i vitamina, pada imuniteta i poremećaja metabolizma.

Znaci da vam je potreban detoks:

• hroničan umor
• pojačana ljutnja
• zadržavanje vode (oticanje)
• promene na koži
• loš zadah
• neprijatan miris tela
• višak kilograma
• problem sa probavom (opstipacija, nadimanje..)
• itd….

Toksini

Hemijske supstance

Teški metali

Negativna zračenja

Zašto BioKvant detoks tretmani?

Zato što:
* nemaju nijednu kontraindikaciju
* su bezbedni
* su komforni
* su podrška vašim organima za izlučivanje
* podstiču kako ćelijsku, tako i međućelijsku detoksikaciju
* benefite tretmana odmah osećate

Frekvencijskim delovanjem na toksine, teške metale, pesticide, hemikalije, mikroorganizme, negativna zračenja i ostale štetne stvari iz okruženja, podstičemo organizam na njihovo izbacivanje. Kada očistimo naše telo od tih štetnih faktora, jačamo naše odbrambene snage. Time obezbeđujemo dobro zdravlje, a kod obolelih osoba dolazi do spontanog povlačenja mnogih tegoba.

Zakažite svoj termin i povratite životnu energiju!

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
11:00 - 21:00h

Utorak
08:00 - 18:00h

Petkom, subotom, nedeljom i praznicima ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button