Saznajte sve što
Vas interesuje

Testiranjem BICOM aparatom otkrićete šta sve opterećuje Vaš organizam i slabi imunitet,na šta ste intolerantni od hrane, aditiva, alergena i ostalih supstanci iz okruženja, prisutnost energetskih blokada, prisutnost stresa, negativnih emocija i strahova, prisutnost toksina u telu, kako Vam funkcionišu čakre,meridijani, koje Bahove kapi vam trebaju, itd. Sve nabrojano je mogući uzrok tegoba koje imate. Sva opterećenja koja su detektovana testiranjem, BioKvant tretmanima mogu da se otklone, a kao rezultat dobijamo detoksikovan organizam, nestanak mnogih tegoba i psiho – fizički balans.

Sve usluge BioKvant centra su usmerene na poboljšanje psihofizičke dobrobiti svakog pojedinca i kvaliteta života uopšte. Testiranja, tretmani, saveti, preporuke i sve druge aktivnosti u našem centru nisu zamena za odlazak kod lekara, laboratorijske nalaze , dijagnostičke i terapijske protokole iz zvanične medicine.

Ne. Na ovu vrstu testiranja ne utiče hrana i lekovi. Testiranje se obavlja bez skidanja odeće i obuće.

Testiranje traje 60-120 min.  Tretmani traju od 45-60 min.i rade se u intervalu 5-15 dana. Neki tretmani mogu da se rade svakog dana.

BioKvant tretmani su vrlo prijatni i komforni.Za vreme tretmana sedite u udobnoj fotelji. Za to vreme možete odmarati, čitati ili razgovarati sa zaposlenima. Ne preporučuje se upotreba mobilnog telefona. Deca za vreme tretmana mogu da crtaju, čitaju, igraju se.

Ne. Kod ove metode ne postoji nikakvo zračenje.  Deluje se frekvencama koje su potpuno bezopasne.

Veoma senzitivni ljudi ponekada osećaju prijatno “mravinjanje“ kroz telo. Posle tretmana, većina klijenata se oseća opušteno, ponekad i pomalo pospano.

Broj tretman je individualan i zavisi koji cilj želimo da postignemo i od discipline klijenta u poštovanju datih preporuka.

Zakažite testiranje

Kontaktirajte nas u elektronskoj formi

Radno vreme

Ponedeljak, sreda, četvrtak:
12:00 - 20:00h

Utorak, petak:
08:00 - 16:00h

Subotom i nedeljom ne radimo

Newsletter

Najnovije vesti

VAUČER

VRH Call Now Button