Menu 

Odvikavanje
od pušenja

 

Terapija odvikavanja od pušenja Bicom aparatom

ostavite cigarePoštovani pušači, odlučili ste se da prekinete sa pušenjem. Veoma se radujemo Vašoj odluci, jer će to koristiti Vašem zdravlju, Vašem izgledu, Vašoj radnoj sposobnosti, Vašoj okolini i ništa manje Vašem novčaniku. Dakle, isplatiće Vam se. Rado smo spremni, da Vas u Vašoj odluci delotvorno podržimo Bicom biorezonatnom metodom. Hiljade ljudi sirom sveta su prestali da puše zahvaljujući biorezonantnoj terapiji. Uspešnost odvikavanja je 70% nakon samo jednog, a 98% nakon trećeg tretmana.

Za uspešnu terapiju potrebno je da zaista želite da prestanete da pušite!

Odaberite dan prestanka pušenja. To će ujedno biti i dan početka Vaše terapije za odvikavanje. Ovo je neinvazivna, nehemijska, nehipnotička terapija koja u potpunosti briše potrebu za pušenjem. Možete da prestanete da pušite za manje od sat vremena. Putem terapije poništava se energetski obrazac nikotina u telu i u roku od 24 sata on se potpuno briše. To je kao da nikotin nije više u vašem telu, a bez nikotina u vašem telu više nećete imati nikakvu želju za njim.

Nakon terapije Vaše telo će početi ubrzano da izbacuje nikotin i katran uz ostale štetne supstance. Ukoliko želite možete otići u saunu, znojenje je odličan način izbacivanja toksina iz organizma. Nadalje Vam ostaje da uživate u pozitivnim promenama koje će nastati na zdravstvenom i finansijskom planu.

DOBRO DOŠLI U SVET NEPUŠAČA!