Menu 
 

O nama

Biokvant je ordinacija integrativne medicine, tj. medicine bez ideoloških granica. To znači da nam je ozdravljenje naših pacijenata glavni zadatak i u tom smislu preduzimamo sve što je sigurno i efikasno, ne vezujući se ni za kakve predrasude.

Mi smo tim koji nudi stručnost, pažnju i brigu o svakom pacijentu. Motivisani pre svega ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, nudimo vam kvalitetnu uslugu u prijatnom ambijentu i prijateljskoj atmosferi.

Veliki broj izlečenih pacijenata iz celog regiona i inostranstva i to što nam je preporuka najveća reklama su najbolji pokazatelj da smo na pravom putu

Naši osnovni principi su:

holisticki pristup

Holistički
pristup

Organizam posmatramo kao celinu, razmatramo sve uticaje okoline, porodice i zajednice koji doprinose bolesti na nivou tela, uma i duha.

saradnja sa pacijentom

Saradnja sa
pacijentom

Sa pacijentima stvaramo prijateljski odnos, pružajući im podršku u izmeni režima ishrane i životnih navika u cilju bržeg izlečenja.

Iskrenost pre svega

Iskrenost
pre svega

Pacijentima nedvosmisleno dajemo do znanja šta mogu da očekuju od terapije i koji je očekivani krajnji rezultat.

 
kvalitetna usluga

Kvalitetna
usluga

Vaš komfor je prioritet. Nudimo visokokvalitetnu uslugu u čistom, modernom i prijatnom ambijentu. Uvek ćete biti dočekani sa osmehom i tretirani sa poštovanjem od momenta kada uđete na naša vrata.

postovanje pacijenta

Poštovanje pacijentovog
vremena i novca

Nema čekanja i gubljenja vremena. Kvalitet je uvek iznad cene usluge. Sa svakim pacijentom pravimo poseban plan u skladu sa njegovim mogućnostima i potrebama.

edukacija

Kontinuirana
edukacija

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, neprestano radimo kako na profesionalnom, tako i na ličnom usavršavanju.

Naš cilj je:

Spec. dr med. Slavica Bošković

lekarSpecijalista infektologije, uža specijalizacija virusologija, mikrotalasne i biorezonantne terapije, Reiki praktičar.

Dr Slavica Bošković je stekla dve licence za rad, u zdravstvu i prosveti. Svoje znanje i iskustvo je sticala na Klinici za infektivne bolesti u Beogradu i Institutu za mikrobiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u Medicinskoj školi kao nastavnik stručnih predmeta i kao direktor srednje medicinske škole „Milutin Milanković“.

Autor je prve stučne knjige iz oblasti infektologije, udžbenik za srednje medicinske škole "Infektologija sa negom".

Paralelno sa usavršavanjem u sferi konvencionalne medicine, školuje se i za terapeuta kvantne medicine. Završila je potrebne edukacije sekcije za kvantnu medicinu pri Srpskom lekarskom društvu, odobrene od strane Ministarstva zdravlja, iz oblasti Kvantne medicine, Homeopatije, Akupunkture, Folove dijagnostike i Mikrotalasne rezonantne terapije. Titulu licenciranog Bicom terapeuta stekla je pod okriljem nemačkog instituta REGUMED – Institute fuer Regulative Medizine. Član je Lekarske komore i Srpskog lekarskog društva, sekcije infektologije,kvantne medicine i udruženja Bicom terapeuta iz Minhena.Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je izdalo dr Slavici Bošković dozvolu za rad iz oblasti kvantne medicine.

Stalna potreba za usavršavanjem čini da je redovan posetilac i učesnik domaćih i međunarodnih seminara i kongresa, u oblasti konvencionalne i kvantne medicine. Kao osnivaču ordinacije Biokvant, interes pacijenta joj je na prvom mestu i sve edukacije i aktivnosti su usmerene ka pružanju što kvalitetnije usluge svakom pacijentu ponaosob.