Menu 
 

Pomoć Bicom biorezonantne terapije onkološkim pacijentima

Pacijenti kojima je dijagnostikovan neki od oblika tumora-karcinoma se najčešće leče nekom od metoda konvencionalne medicine ili njihovom kombinacijom:

  • Operacijom-uklanjanjem hiruški tumora iz tela
  • Radioterapijom-ozračivanjem mesta tumora
  • Hemioterapijom-lečenje citostaticima

Međutim, svi znamo da pored toga šte je cilj ovih terapija da pomognu i dovedu do ozdravljenja, one daju i veliki broj nus pojava u vidu različitih poremećaja opšteg zdravlja pacijenta. Zato je oporavak pacijenata ponekad teži, zbog pratećih simptoma koji se javljaju tokom terapije, od same bolesti.

Moguće tegobe koje su javljaju kod pacijenata podvrgnutim nekim od pomenutih metoda lečenja su: umor, znojenje, pojava proliva, učestalog mokrenja, bolovi u mišićima, bolovi u trbuhu, glavobolje, pojava promena na koži, gubitak kose, gubitak apetita, pad imuniteta, pogoršanje krvne slike, opšta slabost i nemogućnost obavljanja svakodnevnih aktivnosti. U kojoj meri će se javiti ove nus pojave zavisi pre svega od opšteg stanja pacijenta, do broja terapija koje su neophodne za izlečenje.

Kako BICOM biorezonantna terapija može pomoći onkološkim pacijentima?

Svi onkološki pacijenti, bez obzira za koji vid lečenja su se odlučili, imaju benefit od BICOM testiranja i terapije.

Iskustvo u radu sa pacijentima koji boluju od tumora-karcinoma i podvrgnuti su nekom od pomenutih terapija konvencionalne medicine, pokazuje da BICOM birezonantna terapija može pomoći da se umanje tegobe ili u potpunosti spreči pojava navedenih nus pojava.

Naša višegodišnja praksa je pokazala da najbolje rezultate postižemo kada se pacijenti podvrgnu Bicom biorezonantnoj terapiji pre započinjanja terapije konvencionalne medicine. Testiranjem Bicom aparatom pacijenti saznaju koja hrana im ne odgovara, šta sve opterećuje njihov organizam i još puno informacija koje im mogu pomoći da se što pre oporave i ozdrave.

Terapijama u našoj ordinaciji pacijenta pre svega detoksikujemo, oslobađamo stresa i negativnih emocija, jačamo imunitet i opštu vitalnost, čime organizam pripremamo za izazove koji ga očekuju u zračnoj ili hemioterapiji.

Onkološki pacijenti tretirani BICOM biorezonantnom terapijom pokazuju brže ozdravljenje.

BICOM biorezonantna terapija ne umanjuje efekte lečenja terapijskih procedura konvencionalne medicine.

Podeli: